top of page
170708185_101975655347631_80245446324773

Op deze pagina:

Waarom huidsverzorgingsproducten kopen bij een diëtist?
Het merk: JONZAC
Waarom huidsverzorgingsproducten kopen bij een diëtist?
IMG_8627_edited_edited_edited.jpg

Vanaf mijn geboorte heb ik al last van allergieën en atopsiche eczeem. Doordat ik een allergie heb voor bepaalde voedingsmiddelen in combinatie met hooikoorts, spreken we van een kruisallergie.

Veelvoorkomend bij een kruisallergie, is dat de huid vaak overgevoelig reageert.

“Atopie” staat voor “de neiging tot allergisch reageren”. 

Personen met een atopische eczeem krijgen dus vaak een allergische opstoot, dit komt tot uiting door roodheid, schilfering, warmte, zwelling, rode bultjes, vochtblaasjes, vochtafscheiding, korstjes en krabeffecten door jeuk.

Naast deze eczeem is de huid sowieso gevoeliger, droger en geeft vaak een trekkerig gevoel.

Als kind had ik bijna continu last van opstoten, dit komt doordat bij kinderen veel nieuwe voedingsmiddelen geïntroduceerd worden.

Wanneer er een allergie optreedt, komt dit ook vaak tot uiting op de huid. In tegenstelling tot een allergische reactie, die vaak acuut en van korte duur is, zijn verschijnselen op de huid langdurig.

De juiste verzorging is dus essentieel. De zoektocht naar de juiste verzorging kan soms erg lang duren met veel kosten tot gevolg.

Uit mijn ervaring bleek dat goede verzorging niet persé duur hoeft te zijn. Recent kwam ik eindelijk bij producten uit die mijn huid volledig kalmeerde.

Hierdoor kreeg mijn huid terug ademruimte om te herstellen. Ik kon eindelijk terug douche zonder mezelf te hoeven weken in een bad met olie, en een trekkerig gevoel bij het afdrogen waren eindelijk verledentijden.

Omdat ik eindelijk zo geholpen was raadde ik deze producten ook aan bij mensen die dezelfde klachten als mij hadden.

Echter was er nog maar een beperkte beschikbaarheid in Vlaanderen voor deze producten.

Daarom zorgde ik ervoor dat ik mensen ook via deze weg kan helpen.

Meer informatie over JONZAC

Productlijnen van JONZAC 

 

Ontdek welk type huid je hebt

Ik heb interesse in deze producten

Het merk: JONZAC

Scan.jpeg
garanties-label-cosmebio-carre-min_edite

DE ROEPING

COSMETICA VAN DE TOEKOMST CREËREN TERWIJL FUNDAMENTELE NATUURCYCLI WORDEN BEHOUDEN.

Bij het creëren van Eau Thermale Jonzac® heeft Laboratoire LÉA NATURE een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten ontwikkeld die een verbeterde cosmetische werking bieden en tegelijkertijd respect hebben voor de fysiologie van de huid en voor de natuur.

LABORATOIRE LÉA NATURE ‘s onderliggende geloof in wetenschappelijke innovaties die natuurvriendelijk en respectvol voor de huid zijn, ligt aan de basis van de hoogstaande cosmetische producten van Jonzac:

  • effectieve werking en sensorische kenmerken die opwegen tegen conventionele cosmetica (gebruik van innovatieve patenten, door middel van blinde vergelijkingstesten met toonaangevende conventionele cosmeticamerken werden geurstoffen, texturen en werkzaamheid werden gevalideerd)

  • hypoallergene* formules zoals vereist voor dermo-cosmetische producten

  • veilig in gebruik door de natuurlijkheid van onze producten en de afwezigheid van stoffen die volgens biologische normen verboden zijn

* Geformuleerd en getest om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

DE VISIE

WERKEN MÉT JE HUID, NIET TEGEN JE HUID, IN ONZE ZOEK NAAR COSMETISCHE DOELTREFFENDHEID.

De huid is een natuurlijk intelligent schild dat in staat is om te reageren op heilzame elementen. Het creëren van een osmotische werking van natuurlijke ingrediënten die zich aan de huid hechten, betekent een vooruitgang in de ontwikkeling van nieuwe cosmetica.

Jonzac thermaal bronwater is hypergemineraliseerd en isotoon, wat betekent dat de minerale samenstelling erg dicht bij die van de huidcellen ligt. Dit water, dat unieke eigenschappen biedt, wordt gecombineerd met biologische formules die vrij zijn van porie-verstoppende of potentieel schadelijke ingrediënten om Eau Thermale Jonzac® huidverzorgingsproducten te creëren die zich op natuurlijke wijze aan de huid binden, waardoor actieve ingrediënten beter worden opgenomen en effectiever worden.

178133651_107792361432627_16754517083764
Productlijnen

Productlijnen

banner-rehydrate-jonzac.jpg

Biologisch gecertificeerde huidverzorging voor de vochtarme en gevoelige huid

Een trekkerig gevoel of gebrek aan soepelheid zijn typische tekenen van een vochtarme huid. De meeste huidverzorgingsproducten helpen deze symptomen direct te verlichten, maar slagen er niet in een langdurig hydraterend effect af te geven om de huid te herstellen op de langere termijn. Onze REhydrate lijn biedt een nieuwe generatie biologisch gecertificeerde huidverzorging met een tweevoudige werking:

Directe hydratatie:

De bovenste huidlagen nemen het Jonzac thermaal bronwater op wat een natuurlijke herstellend en verzachtend effect heeft. Plantaardige glycerine zorgt voor het behoud van het vocht in de huid.

Langdurige hydratatie:

Jonzac thermaal bronwater versterkt de huidbarrière. De vetzuren zorgen voor langdurige soepelheid en comfort.

bandeau-gamme-reactive-jonzac.jpg

HOGE HUIDTOLERANTIE

Biologisch gecertificeerde huidverzorging voor de reactieve en overgevoelige huid

Heb je last van roodheid, jeuk of irritatie? Is je huid reactief en intolerant voor huidverzorging? Dan is onze REactive gecertificeerde biologische huidverzorging voor jou gemaakt. Deze lijn kalmeert je huid, verhoogt de huidtolerantie voor meer comfort en voorkomt onaangename reacties dankzij de dermatologisch innovatieve formule:

  • Jonzac thermaal bronwater heeft een natuurlijke verzachtende en kalmerende werking. Deze voordelen worden versterkt door het F.P.D. patent waardoor het volledig en tot diep in de kern van iedere cel binnendringt;

  • Phytosphingosine remt de ontstekingsreactie wat leidt tot zichtbare huidreacties zoals roodheid.

bandeau-gamme-pure-jonzac.jpg

Eau Thermale Jonzac® biedt een huidverzorgingslijn om overmatige talg-, hydraatcombinatie en vette huid, zelfs gevoelige huid, onder controle te houden.

bandeau-gamme-sublimactive-jonzac.jpg

ANTI-AGING

Biologisch gecertificeerde huidverzorging voor de rijpere huid

Onze anti-verouderingslijn Sublimactive vermindert en voorkomt de tekenen van huidveroudering. De actieve ingrediënten in deze anti-verouderingslijn helpen de mechanismen die de veroudering van de huid veroorzaken te bestrijden:

  • Verzachtend en herstellend Jonzac thermaal bronwater

  • Dextran zouten en Poly-ox® voorkomen vroegtijdige huidveroudering en verminderen de kans op huidreacties

  • Alaria Esculenta extract vanwege het verstevigende effect en zorgt voor een mooie teint

bandeau-gamme-nutritive-jonzac.jpg

Biologisch gecertificeerde huidverzorging voor een droge tot zeer droge huid

De huid droogt uit door een onbalans in huidbarrière, waardoor belangrijke bestanddelen zoals water en lipiden niet worden aangevuld wanneer nodig. De Eau Thermale Jonzac® Nutritive lijn helpt vochtbalans en lipiden in de huid te herstellen. Ontdek de speciaal ontwikkelde huidverzorging voor droge en zeer droge- of probleemhuid.

De Nutritive producten zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige, reactieve en eczeem huid. Het hypergemineraliseerde en isotone Jonzac thermaal bronwater is gecombineerd met lipiden die zijn gekozen vanwege hun zuiverheid, herstellend vermogen en verzachtend effect. De producten vullen het vochtgehalte aan en voeden de huid, waardoor de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt.

Ervaar directe verlichting en weldaad bij iedere applicatie. De lichte subtiele geur en de volle satijnachtige textuur maken deze lijn een essentieel onderdeel van je verzorgingsroutine.

bandeau-gamme-anti-rougeurs-jonzac.jpg

Onze huidverzorging tegen roodheid is het resultaat van een nieuwe dermocosmetische ontwikkeling om het comfort te herstellen en de factoren te helpen beperken die tijdelijke of blijvende diffuse roodheid veroorzaken, deze te verminderen en het opnieuw verschijnen ervan duurzaam te voorkomen.

bandeau-gamme-bebe-jonzac.jpg

De huid van uw baby moet met grote zorg en zachtheid worden behandeld. Om ervoor te zorgen dat het wassen en verzorgen van de huid van uw baby een moment van plezier blijft en veel voordelen biedt, zijn onze biologische babyverzorgingsproducten geformuleerd met thermaal bronwater van Jonzac. Kalmerende, anti-irriterende en regenererende crème die perfect is afgestemd op de behoeften van de zeer gevoelige huid van uw baby.


Onze biologische babyverzorgingsproducten, gecertificeerd biologisch en met een hoge tolerantie*, respecteren de huid van uw baby, zijn gezondheid en de planeet. Met onze productengamma's kunt u de natuurlijke verzorging kiezen die bij uw gebruik en uw behoeften past. Onder hen vindt u micellair water, wasgels, wascrèmes, doekjes, smeersels en biologische crèmes.

Kies het beste voor de tere en gevoelige huid van uw baby, dankzij de combinatie van thermaal bronwater van Jonzac en natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig voor hen zijn uitgekozen.

*Geformuleerd om de kans op allergische reacties te minimaliseren

Huidtypes

Huidtypes

GEDEHYDRATEERDE EN GEVOELIGE HUID

De REHYDRATE lijn is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar hydratatie met behoud van het evenwicht van de huid.  Onze biologische crèmes voor de gevoelige huid zijn geformuleerd met thermaal bronwater van Jonzac, waardoor ze bijzonder heilzaam zijn.  De revitaliserende, verzachtende en kalmerende eigenschappen van thermaal bronwater van Jonzac zijn ideaal voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige huid, omdat ze ervoor zorgen dat de huid op milde wijze wordt gehydrateerd zonder irritatie te veroorzaken.

Onze biologische crèmes voor de gevoelige huid zijn biologisch gecertificeerd en gemaakt met 99% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bieden ze formules met een hoge tolerantie om een aangepaste en diepwerkende natuurlijke huidverzorging voor uw kwetsbare huid te garanderen.

Onze Rehydrate productlijn is geoptimaliseerd voor de gevoelige en vochtarme huid en omvat een serum, een oogcontour, een masker, een lotion, lichte en rijke crèmes, een thermale gel met aloë vera en een gel-balsem.

banner-rehydrate-jonzac_edited.jpg

REACTIVE TOT INTOLERANTE HUID

Eau Thermale Jonzac® heeft een hele reeks biologische en hypoallergene* huidverzorgingsproducten ontwikkeld om alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid, te hydrateren.

De Reactive lijn heeft ook een heel positief en verzachtend effect op o.a. schuurplekken, eczeem, zonneslag,...

* Samengesteld om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

bandeau-gamme-reactive-jonzac_edited.jpg

GEMENGDE EN VETTE HUID

Ook de gecombineerde tot vette huid heeft aangepaste verzorging nodig.  Als u het gevoel hebt dat uw huid in de loop van de dag gaat glimmen, over het hele gezicht of alleen op het gebied voorhoofd-neus-kin, dan betekent dit dat uw huid vet is, of een combinatie van vet en normaal.  De producten van Eau Thermale Jonzac hebben een biocertificaat omdat ze voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Zo profiteert u bij het gebruik van onze biologische crème voor de gemengde tot vette huid van alle deugden die de natuur te bieden heeft.

Onze biologische verzorgingsproducten voor de gemengde tot vette huid zijn zuiverend en matterend en zijn geformuleerd met Eau Thermale de Jonzac, om uw huid te kalmeren en te revitaliseren en tegelijkertijd irritatie te voorkomen.  Deze producten zijn minder agressief voor uw huid, waardoor de talgproductie wordt verminderd terwijl de hydratatie behouden blijft.

Onze biologische crème voor de huid die overtollig talg produceert, evenals ons micellair water, onze reinigingsgel of onze gerichte huidverzorging zouden deel moeten uitmaken van uw schoonheidsroutine om een gezonde en zuivere huid te behouden.

Hiervoor raden wij de Pure productlijn aan

bandeau-gamme-pure-jonzac_edited.jpg

DE RIJPERE HUID

Anti-aging

Ontdek deze productlijn die speciaal werd ontwikkeld om een stralende huid te onthullen, haar te beschermen tegen irriterende invloeden van buitenaf en de tekenen van veroudering die zichtbaar zijn in het gezicht, zoals rimpels en donkere kringen, te verminderen.  Na een bepaalde leeftijd verliest de huid haar elasticiteit als gevolg van een verminderde celvernieuwing.

Onze biologische crèmes voor de rijpere huid zijn samengesteld met thermaal bronwater van Jonzac en erkend om hun verzachtende en revitaliserende eigenschappen en het voorkomen van irritatie. Het is daarom ideaal voor verstevigende en anti-rimpel producten.  Onze producten zijn gecertificeerd biologisch en gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten om u het beste te bieden wat de natuur te bieden heeft.

Onze lijn Eau Thermale Jonzac voor de rijpere huid beschermt uw huid, uw gezondheid en het milieu, en is bovendien hoogtolerant* voor een zachte en aangename huidverzorgingsroutine.

Ontdek deze productlijn die micellair water, een oog- en lipcontourcrème en biologische crèmes voor de rijpere huid omvat.

*Geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren. 

Hiervoor raden wij de Sublimactive productlijn aan

bandeau-gamme-sublimactive-jonzac_edited

DROGE TOT ZEER DROGE HUID, ATOPISCHE HUID

Als u een droge en atopische huid heeft, ontdek dan onze specifieke gecertificeerde biologische producten op basis van thermaal bronwater van Jonzac.  Onze crèmes voor de droge tot zeer droge en atopische huid zijn gemaakt met 99% natuurlijke ingrediënten om u het beste te bieden wat de natuur te bieden heeft voor een goede verzorging van uw droge huid.

Het thermale water van Jonzac is hypergemineraliseerd en isotoon, en biedt verzachtende en revitaliserende deugden terwijl het irritatie voorkomt, zodat uw droge huid intens gevoed en volledig verzorgd wordt.  Onze producten beschermen uw huid tegen irriterende invloeden van buitenaf en fungeren als een tweede huid, waardoor uw gezicht en lichaam zijdezacht aanvoelen en minder trekkerig aanvoelen.

Ontdek onze NUTRITIVE lijn crèmes en huidverzorging voor de droge tot zeer droge huid met neiging tot atopie, waaronder extra rijke douchegels, lichaams- en handcrèmes, en een crème die speciaal is ontwikkeld voor de droge huid van het gezicht.

bandeau-gamme-nutritive-jonzac_edited.jp

GEVOELIGE HUID MET ROODHEID

Verminder roodheid bij de bron (tegen couperose en ontstekingen)

Onze anti-roodheid verzorging is het resultaat van een nieuwe dermo-cosmetische ontwikkeling om het comfort te herstellen en de factoren die tijdelijke of blijvende diffuse roodheid veroorzaken te helpen beperken, deze te verminderen en duurzaam te voorkomen dat het opnieuw voorkomt.

Hiervoor raden wij de productlijn Anti-rougeurs aan

bandeau-gamme-anti-rougeurs-jonzac_edite
bottom of page