Spinazie met zalm en Fusilli

20 Minuten

2 personen

Introductie

Spinazie voor het hele gezin

Spinazie met zalm en Fusilli

Bereidingswijze

  • Ontdooi de spinazie in de microgolfoven gedurende 10minuten.

  • Halveer de kerstomaten

  • Doe wat becel in een hapjespan en bak de zalm. Wanneer deze bijna gaar is prak je deze in stukjes en voeg je de kerstomaten toe. Laat deze een 5 tal min. meebakken.

  • Kook de fusilli volgens verpakking.

  • Doe de spinazie bij de kerstomaten en zalm.

  • Roer de roomkaas hierdoor heen en laat 5min. sudderen op middelhoog vuur.

  • Kruid goed af met peper en zout.

  • Giet de pasta af en roer deze bij de spinazie.

Ingrediënten

  • 500g diepvries spinazie

  • 250g kerstomaten

  • 250g zalm

  • 170g volkoren Fusilli

  • 200g Philadelphia Roomkaas light

  • Becel light vloeibaar

  • Peper en zout