Spaghetti met vegetarische gehaktballetjes
30 Min
2 Porties
Introductie
Heerlijke pasta als een vegetarisch alternatief
Bereidingswijze
Snij de groentjes in fijne stukjes
Kook de pasta volgens de verpakking
Bak de balletjes 3min op een hoog vuur in een beetje plantaardige olie
Voeg na enkele minuten de groenten toe en stoof deze kort aan, voeg evt wat water toe als ze dreigen aan te bakken
Voeg na enkele minuten de basissaus toe samen met de kruiden en het bouillonblokje
Breng de saus aan de kook en laat 10 min verder sudderen op een laag vuur
Giet de pasta af en giet er de saus overheen
Voeg naar smaak nog wat emmental light kaas toe als garnering
Ingrediënten
200g AH Vegetarische balletjes
780g AH Basis pastasaus Italiaanse kruiden (2 brikjes)
150g volkorenpasta (ongekookt)
1 prei
1 rode ui
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
200ml water
1 knorr groentebouillon blokje
1el Italiaanse kruiden
Optioneel: Emmental Light (garnering)