Spaghetti met vegetarische gehaktballetjes

30 Minuten

2 Porties

Introductie

Heerlijke pasta als een vegetarisch alternatief

Spaghetti met vegetarische gehaktballetjes

Bereidingswijze

  • Snij de groentjes in fijne stukjes

  • Kook de pasta volgens de verpakking

  • Bak de balletjes 3min op een hoog vuur in een beetje plantaardige olie

  • Voeg na enkele minuten de groenten toe en stoof deze kort aan, voeg evt wat water toe als ze dreigen aan te bakken

  • Voeg na enkele minuten de basissaus toe samen met de kruiden en het bouillonblokje

  • Breng de saus aan de kook en laat 10 min verder sudderen op een laag vuur

  • Giet de pasta af en giet er de saus overheen

  • Voeg naar smaak nog wat emmental light kaas toe als garnering

Ingrediënten

  • 200g AH Vegetarische balletjes

  • 780g AH Basis pastasaus Italiaanse kruiden (2 brikjes)

  • 150g volkorenpasta (ongekookt)

  • 1 prei

  • 1 rode ui

  • 1 rode paprika

  • 1 gele paprika

  • 1 groene paprika

  • 200ml water

  • 1 knorr groentebouillon blokje

  • 1el Italiaanse kruiden

  • Optioneel: Emmental Light (garnering)