Pasta met champignons en verse peterselie

15min

2 personen

Introductie

Makkelijke winterkost!

Pasta met champignons en verse peterselie

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens verpakking, was de champignons en snijd ze in stukjes.

  2. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook, voeg vervolgens de champignons toe.

  3. Bak ondertussen de kippenreepjes in een droge pan, voeg de Alpro toe aan de champignons en vervolgens ook de spekjes.

  4. Schep de pasta erdoor heen en breng op smaak met peper en zout.

  5. Voeg de peterselie toe, roer om en garneer dan nog eens extra.

Ingrediënten

  • 150g Tarwe quinoa spaghetti met knoflook en peterselie

  • 200g kippenreepjes

  • 1 teentje look

  • 1 ui

  • 250g kastanje champignons

  • 250ml Alpro soya cuisine light

  • Handje verse peterselie

  • 1el olijfolie

  • Peper en zout