top of page
Orzo met verse groentjes en vegetarisch gehakt
15min
2 porties
Introductie
Kleurrijke groentjes op jouw bord
Bereidingswijze
Kook de orzo volgens verpakking.
Snijd ondertussen de groenten brunoise.
Kook de worteltjes 5 minuten in water en bak ondertussen de rest van de groenten in een hapjespan.
Giet na 5min de wortelen af en voeg deze bij de rest van de groenten.
Kruid het vegetarisch gehakt met peper, zout en nootmuskaat en voeg dit toe aan de hapjespan met groenten.
Voeg de oregano en bouillonketeltje toe aan de hapjespan en laat enkele minuten pruttelen onder een deksel.
Voeg de orzo toe en roer deze door de groenten
Serveer
Ingrediënten
150g orzo (Griekse pasta
2 paprika's (Gele & oranje)
2 courgetten
4 dikke wortelen
200g vegetarisch gehakt
peper en zout
nootmuskaat
knorr bouillonketeltje
Oregano
bottom of page