top of page

Orzo met verse groentjes en vegetarisch gehakt

15min

2 porties

Introductie

Kleurrijke groentjes op jouw bord

Orzo met verse groentjes en vegetarisch gehakt

Bereidingswijze

  • Kook de orzo volgens verpakking.

  • Snijd ondertussen de groenten brunoise.

  • Kook de worteltjes 5 minuten in water en bak ondertussen de rest van de groenten in een hapjespan.

  • Giet na 5min de wortelen af en voeg deze bij de rest van de groenten.

  • Kruid het vegetarisch gehakt met peper, zout en nootmuskaat en voeg dit toe aan de hapjespan met groenten.

  • Voeg de oregano en bouillonketeltje toe aan de hapjespan en laat enkele minuten pruttelen onder een deksel.

  • Voeg de orzo toe en roer deze door de groenten

  • Serveer

Ingrediënten

  • 150g orzo (Griekse pasta

  • 2 paprika's (Gele & oranje)

  • 2 courgetten

  • 4 dikke wortelen

  • 200g vegetarisch gehakt

  • peper en zout

  • nootmuskaat

  • knorr bouillonketeltje

  • Oregano

bottom of page