Haverkoekjes met abrikozen

20 Minuten

15 Porties

Introductie

Koekjes als ontbijt of als tussendoortje

Haverkoekjes met abrikozen

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Snijd de abrikozen in kleine stukjes en plet hierbij  de banaan met een vork.

  • Voeg beide toe aan de havermout, samen met de kaneel.

  • Voeg als laatste de pompoenpitten, vloeibare boter en de zoetstof toe.

  • Meng en kneed dit tot een geheel. Vorm nu  koekjes van het mengsel

  • Bak de koekjes 12 minuten in een voorverwarmde oven.

  • Serveren maar!

Ingrediënten

  • 50g gedroogde abrikozen

  • 150g havermout

  • 30g pompoenpitten

  • 1el kaneel

  • 2 bananen

  • 25g Zùsto of Pure via

  • 1el vloeibare boter

  • 3el Griekse yoghurt